Sök


Home

NYHETER

Följ Q-Park AB
 
Ett grönare Stockholm med fler elbilsplatser i Citygaraget
fredag, 07 juli 2017


Citygaraget utökar sina redan befintliga elbilsplatser och laddningen ingår i parkeringsavgiften. Detta populära garage ligger i samma byggnad som Åhléns City, endast ett stenkast från Centralstationen, Drottninggatan och Sergels torg.

 

Med infart från Mäster Samuelsgatan 61 är det ett naturligt val för de som vill shoppa, njuta av kultur och besöka restauranger i Stockholms hjärta.

 

Det är med glädje vi hjälper våra kunder som kör elbil. Nu kan de ladda bilen utan att betala mer än för parkeringen, samtidigt som de uträttar ärenden i centrala Stockholm. Miljön är allas ansvar och vi på Q-Park gör det vi kan”, berättar Tomas Eneroth, ansvarig för inköp av elbilsplatser. ”Vi strävar en hållbar värld och varje elbilplats är ett positivt steg”.

 

Q-Park fortsätter sin satsning på miljövänliga alternativ för bilförare. Utöver de 36 elbilsplatser som installeras runt om i landet i sommar och höst utökas även möjligheterna att ladda elbilar i Stockholm. Q-Park hjälper bilister att köra miljövänligt i Stockholm

 
 
  Sitemap Privacy Statement