Sök


Home

NYHETER

Följ Q-Park AB
 
Q-Park påbörjar samarbete med Skara Sommarland
fredag, 10 juni 2011

Skara Sommarland har nu givit Q-Park i uppdrag att driva nöjesanläggningens parkeringsytor. Q-Parks vision är att skapa en problemfri parkeringsmiljö för Skara Sommarlands besökare.

 

 
Q-Park, Sveriges största parkeringsföretag, har av Skara Sommarland, en av Sveriges största nöjesanläggningar, fått i uppdrag att ombesörja de parkeringsytor som finns i anslutning till anläggningen.

”Skara Sommarland upplevde att deras parkeringsytor inte var optimalt utnyttjade och sökte därför en partner som kunde erbjuda dem en mobil lösning som kunde hantera det höga parkeringstryck som råder under högsäsong. Tack vare den starka lokala förankring Q-Park åtnjuter på många orter i Sverige, kunde vi raskt mobilisera de resurser, såväl personal som teknisk utrustning, som krävs för ett uppdrag av denna typ” säger Peder Ståhlberg, VD på Q-Park. ”Vi har medvetet under en lång period investerat i att alltid ha parkeringsutrustning – i det här fallet betalautomater – på lager för att snabbt kunna tillmötesgå önskemål från kunder i hela landet”.

Utöver att montera nya betalautomater kommer Q-Park också att investera i ny linjemålning samt skyltning på området för att besökare till anläggningen så snabbt och smidigt som möjligt ska kunna parkera sin bil.

”Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Skara Sommarland att medverka till att deras besökare får en så bekymmersfri och bekväm vistelse som möjligt” säger Fredrik Mikkelsen, ansvarig Distriktschef på Q-Park. ”Man åker ju trots allt inte hit i första hand för att parkera, och då ska inte heller parkeringen vara ett problem”.

Om Skara Sommarland
Skara Sommarland är en av Västergötlands största turistattraktioner, och ett populärt besöksmål för barnfamiljer från hela landet. Även från Norge kommer många besökare. Varje år gästas parken av mellan 300 000 och 400 000 personer. Säsongen varar från början av juni till slutet av augusti, totalt cirka 80 dagar.

 
 
  Sitemap Privacy Statement