Nyheter

Q-Park utökar sin digitala plattform

Framtiden utlovar fler och utökade digitala lösningar – avancerade bakom ytan, enkla för kunden och uppdragsgivaren. 

Q-Park har alltid legat i framkant i den digitala utvecklingen inom parkering. Det senaste från Q-Park omfattar en digital kundportal, digitala parkeringstillstånd samt möjlighet att köpa parkeringsabonnemang online. Den högt uppskattade funktionen att boka besöksparkering online har funnits sedan i somras och implementeras på webben för allt fler parkeringsanläggningar. 

Vår online-bokning öppnar för en marknad över Sveriges gränser. Bilande turister kan komma till Sverige och boka sin parkering i förväg. Dessutom kan företag och andra parkerande kunder planera sin vardag och med denna tjänst”, berättar en nöjd Fredrik Hesse, teknikchef på Q-Park. ”Vi öppnar för en enormt stor marknad med digitala lösningar för kort- och långtidsparkering. Det underlättar också vid tillfällen då det kan vara svårt att hitta parkering, som vid konserter, fotbollsmatcher och julhandel”.

Q-Park Access är ytterligare en tjänst som gynnar både kunder och uppdragsgivare. Genom nummerskyltsregistrering löser systemet både in- och utpassering samt betalning för parkering.

Tanken är att göra det lätt för alla”, fortsätter Fredrik Hesse. ”Dessutom finns möjligheten att koppla betalkort till tjänsten, eller att betala på plats”. 

Q-Park satsar även stort på att förbättra miljön genom att tillhandahålla elbilplatser i flera av sina parkeringsanläggningar. Detta underlättar för våra kunder att välja ett  miljövänligare alternativ som bilförare. 

 
 

 

 
Senaste nyheterna

  • En parkeringsvakts vardag – Ris eller ros?
    |  I det andra avsnittet av Q-Parks parkeringspodd får vi möta Maria och Emre som arbetar som parkeringsvakter på Q-Park. Maria och Emre berättar om sin vardag och hur dom ser på sitt yrke. 
    Lyssna på vår podcast – Q-Parks Parkeringspodd!
  • Söndagen den 16 september begränsas in- och utfart till garagen Oxtorget, Klarabergsgatan och Passagen
    | För fjärde året i rad tar Stockholms stad initiativet till ett bilfritt område mellan Stockholm city och Gamla stan.
    Läs mer
Please wait