Nyheter

Lyssna på vår podcast - Q-Parks Parkeringspodd!

Nu lanserar vi på Q-Park en podcast som bjuder på intressanta ämnen som rör parkeringNu lanserar vi på Q-Park en podcast som bjuder på intressanta ämnen som rör parkering

I podden diskuterar vi bland annat varför parkeringsböter utfärdas, varför många tycker det är svårt att hitta en parkeringsplats, hur våra parkeringsvakter upplever sin arbetssituation och hur tekniska lösningar underlättar för våra kunder att hitta och betala för sin parkering. Hur ser Q-Park på framtiden? Vad kommer hända med alla parkeringsplatser då så kallade ”robo taxis” och självkörande bilar introduceras? Lyssna på oss och få svar på detta och mycket, mycket annat.

I det första avsnittet medverkar Peder Ståhlberg, VD för Q-Park och Marie Ljungberg, chef över flera avdelningar på kontoret i Uppsala. Avsnittet handlar om parkeringsböter/kontrollavgifter. Du får svar på vad som händer efter att en parkeringsbot har utfärdats och vad de vanligaste felen som orsakar en kontrollavgift är. Kan man få mer än en parkeringsbot för samma överträdelse? Vad avgör summan? Kan en parkeringsvakt makulera en kontrollavgift på plats och får våra parkeringsvakter får provision?  Vi försöker svara på detta men även på många andra frågor som våra kunder brukar fundera över.

- Vi vill dela med oss av konkreta och användbara tips till våra lyssnare och vi har valt att göra korta och istället fler avsnitt av vår podd. Detta för att du ska hinna lyssna på ett avsnitt på vägen till eller från dit du ska, säger Q-Parks VD Peder Ståhlberg.

 


Senaste nyheterna

 • En parkeringsvakts vardag – Ris eller ros?
  |  I det andra avsnittet av Q-Parks parkeringspodd får vi möta Maria och Emre som arbetar som parkeringsvakter på Q-Park. Maria och Emre berättar om sin vardag och hur dom ser på sitt yrke. 
  Lyssna på vår podcast – Q-Parks Parkeringspodd!
 • Söndagen den 16 september begränsas in- och utfart till garagen Oxtorget, Klarabergsgatan och Passagen
  | För fjärde året i rad tar Stockholms stad initiativet till ett bilfritt område mellan Stockholm city och Gamla stan.
  Läs mer
 • Q-Park utökar sin digitala plattform
  | Framtiden utlovar fler och utökade digitala lösningar – avancerade bakom ytan, enkla för kunden och uppdragsgivaren.
  Läs mer om Q-Parks digitala utveckling
Please wait