Nyheter

Utökat samarbetet med TrelleborgsHem

Vi har fått förtroende av TrelleborgsHem att utöka vårt samarbete med hantering av flera parkeringsplatser. 

Vi har fått förtroende av TrelleborgsHem att utöka vårt samarbete med hantering av flera parkeringsplatser. Det innebär att vi på Q-Park sköter alla kontrakt samt fakturering, och det är hos oss som du bokar din plats. Som samarbetspartner skapar vi lönsamhet genom att anpassa ytor för arbetsplats-, boende- och besöksparkering. Med flexibla betalningssystem och taxor gör vi detta möjligt.

Givetvis kan vi komplettera och förtydliga befintlig skyltning. Samt implementera den senaste tekniken för såväl betalning som in- och utpassering. Så som vår egen betalapp, MobilPark.

För dig som vill boka en plats hos oss kan du läsa mer om våra parkeringar i Trelleborg och kontakta oss på 0771-96 90 00 eller hyraplats@q-park.se för att säkra din plats.

Vi ser framemot att tillsammans med TrelleborgsHem ge våra kunder med den bästa parkeringsupplevelsen.

Senaste nyheterna

 • Mörby Centrum förses med Q-Park Access
  | I flera av våra anläggningar finns kameror som läser av fordonets registreringsnummer vilket innebär mer frihet och gör parkeringen enklare. Detta system kallar vi för Q-Park Access.
  Läs mer här
 • Parkering intill Stadsträdgården i Uppsala med smidig betalning via vår app, MobilPark
  | Vi har tagit över ansvaret av parkeringen på Islandsgatan 1/Ångkvarnsgatan och gjort det möjligt för våra kunder att båda hyra plats och parkera som besökare med betalning via vår app, MobilPark. 
  Läs mer här
 • Q-Park tar ännu ett steg in i den sociala medievärlden
  | Nu tar vi på Q-Park steget fullt ut och öppnar upp vår närvaro i sociala medier med början på Facebook och LinkedIn.
  Läs mer här
arrow