om q-park

MobilPark, På Plats

Med vår parkeringsapp MobilPark kan du betala din parkering enkelt och smidigt utan att uppsöka en parkeringsautomat.

Installera appen

  • Ladda ner appen med din mobil via Google Play eller App Store.
  • Följ instruktionerna för att skapa ett konto.
  • Lägg till ditt registreringsnummer och ditt betalkort. Du kan givetvis ha fler registreringsnummer och betalkort sparade i appen.
  • Nu kan du söka upp en parkering och starta din parkeringstid.
  • Du kan även förlänga eller avsluta din parkering i förtid.
  • När din parkering är avslutad får du ett kvitto till den mejladress som du angivit. Du kan även se ditt kvitto direkt i appen.
  • Ladda ner vår folder och kom igång med MobilPark.
  • Avtalsvillkor

 

Vanliga frågor och svar

 Mobil Park, På Plats

 

Effektivisera din parkering med vår app MobilPark

Nu gör vi det ännu enklare för dig att hitta och betala din parkering. Med MobilPark kan du både hitta och betala för parkering enkelt och smidigt. I vår app har vi samlat allt du behöver för att underlätta för din parkering.

Med appen behöver du som kund inte leta efter en betalautomat. Du behöver inte heller känna oro över att parkeringstiden går ut eftersom du alltid får en påminnelse 15 minuter innan parkeringstiden går ut. MobilPark har en kartfunktion som visar Q-Parks parkeringar över hela landet. Som användare kan du söka, zooma in och hitta den parkeringsplats du vill ha.

Väl på plats betalar du snabbt och enkelt med ett klick. Du registrerar ditt betalkort direkt i appen och slipper extra kostnader och fakturor. Kvittot sparas i appen och skickas även via mejl, vilket ger dig full kontroll på alla kostnader.

 

Smidigt och tryggt
Zonkoden säkerställer att du valt rätt parkering. Skulle du glömma att avsluta din parkering, så avslutas den på sluttiden som du angav när du startade parkeringen. Kom ihåg att kontrollera parkeringsvillkoren innan du påbörjar din parkering.  Information om gällande taxor och öppettider finns i appen.

 

Har du ytterligare frågor eller synpunkter? Tveka inte att kontakta oss via vårt Kontaktformulär.

Har du frågor om en debitering i appen?
Fyll i vårt formulär för kortdebitering.

Välkommen till en bekvämare vardag!